лечение в чужбина в Liv Hospital

Лечение в чужбина – избор, направен от много хора

Лечение в чужбина е изборът, който правят много семейства подтикнати от различни предпоставки. В Израел и Турция има много клиники, създадени за да предлагат качествено лечение. Специалистите, които работят там са подбирани по най-строги критерии, това е и причината за високото качество на обслужване. Много българи избират лечение в чужбина именно поради тази причина.

Клиниките в Израел и Турция предлагат не само лечение, ами и консултация за широк спектър от направления.

Bridgemedicalbg.com е своеобразен мост между пациенти, желаещи да се лекуват в чужбина и редица частни клиники. Първата консултация за всеки индивидуален пациент се осъществява в рамките на 48 часа след предоставяне на всички нужни документи. Организацията предоставя шанса на българските граждани да получат една професионална комуникация на първо време, а в последствие лечение или профилактика. Обикновено пациентите, които търсят лечение в клиники в Турция и Израел, се нуждаят от специалисти на високо професионално ниво и от бърза и адекватна диагностика. Много често тези пациенти трябва да вземат бързи решения, които да поставят посока на бъдещето им лечение. Клиниките в чужбина се характеризират и с възможност да предложат много иновации и нови практики все още непознати за България.

Основана от двама специалисти,  организацията става  ваш приятел и след края на лечението ви.

И двамата основатели имат сериозен медицински опит зад гърба си, което им дава преимущество пред организациите, които са просто посредник. Те ще ви помогнат в комуникацията и ще ви съдействат при всяка стъпка на лечението в чужбина. Когато подадете документи за първоначална консултация, те ще бъдат разгледани много по-бързо, отколкото ако го направите сами. Освен това всички клиенти могат да се възползват и от преференциални цени. Първата стъпка за лечение в качествена турска или израелска клиника, е да преведете всички ваши медицински документи и образна диагностика на английски. Английският език е международен език и се приема във всички частни клиники. Заради това не е нужно документите да бъдат превеждани на турски или пък на иврит.

Организацията поема щафетата от там и ги изпраща до клиниката, от където ще ви изпратят отговор до 48 часа с потенциално лечение и цена. Следва организация на пътуването. За всички пациенти се осигурява и преводач на място в клиниката, който да им помогне в комуникацията със специалистите.

Документите, които са нужни за стартиране на процедурата за лечение в чужбина са последните епикриза и изследвания, както и цялата образна диагностика.

От Bridge Medical Bulgaria съветват да посетите техен офис преди да дадете документите за превод. Да отделят нужните от ненужните документи, за да не се утежнява допълнително процедурата. Освен това е задължително пациентът и неговият придружител да имат международни паспорти, защото и Турция и Израел не са страни членки на ЕС. Повечето пациенти се притесняват, че след лечение в чужбина и връщането им на българска територия всякаква комуникация приключва, това не е вярно. Провеждат се контролни прегледи и наблюдения. Консултации и срещи с лекарите, при посещенията им в България, като целта е да се осигури едно качествено и дълготрайно лечение.

Организацията работи с редица болници в Турция из между които и Американската болница „Вехби Коч“, Medical Park, Liv Hospital и Florence Nightingale. В Израел партньори са Университетски медицински център „Хадаса“, Детски медицински център „Шнайдер“, както и Медицински център „Асута“. Пълен списък с всички болници и центрове можете да видите на сайта на организацията.

Уникално преимущество са иновационните технологии, които се използват в клиниките. Примерно в Liv Hospital е внедрена роботизираната хирургия, която предлага по-голяма прецизност при операции, а във Florence Nightingale  разполагат с гама нож PERFEXION. Сами можете да забележите, колко лесна е процедурата и колко възможности предлага лечението в чужбина.