Търсите място, на което да прекарате незабравима Спа почивка?

Как да разпознаем добрия хотел за почивка?

Търсите място, на което да прекарате незабравима Спа почивка? Сред морето от оферти, понякога е наистина е доста трудно да открием най-подходящата опция за Спа хотел.  Затова колкото по-добре знаем какво искаме, толкова по-голяма е вероятността да го открием.

Със сигурност всеки иска един спокоен и пълноценен отпуск без грижи, след който да се чувства презареден. Без съмнение правилното планиране на вашата СПА почивка ще ви предпази от разочарования, ненужни разходи и загуба на време. Един погрешен избор може напълно да “унищожи„ ваканцията ви.

Ето някои съвети как да разпознаете този СПА хотел, който си заслужава:

1.Определете вашия бюджет за цялата почивка. Не прибързвайте с избора си. Направете предварително проучване на офертите и сравнете цените.

2.Помислете какви са вашите точни изисквания към СПА хотела. Един добър и авторитетен СПА хотел не прави компромис в СПА обслужването си. Той трябва да предлага богато разнообразие от процедури , за да може всеки клиент да има шанса да избира. Преценете от какви точно Спа процедури се нуждаете и какви са вашите цели.

3.Научете какви процедури избрания от вас хотел предлага и с какви съоръжения разполага. Спа центърът трябва да има не само красив интериор, но и да бъде просторен и да предлага уединение и спокойствие за всеки посетител. Разгледайте снимките на Спа центъра, попитайте хора, които са били там за мнение и дали смятат, че те реално отговарят на условията.

4.Вижте какви оценки и отзиви са  дали за него предишни гости в  известни авторитетни сайтове.  Запитайте се дали условията отговарят на вашите изисквания? Какъв компромис сте готови да направите: с качеството или цената? Проучете дали хотелът предлага специални Спа отстъпки и дали си заслужават. Добър знак е когато хотелът е често посещавано място и има висока заетост. Ако имате някакви въпроси и неща, които ви притесняват, не се колебайте да се свържете с персонала.

5. Ако пътувате с деца проверете кой хотел предлага детски кът, развлечения за деца, детски басейн, детегледачка,  детско меню.

Петзвезден Апартхотел Lucky Bansko Spa & Relax  например e супер опция за тези от вас, които искат да се насладят на една пълноценна почивка в приказна атмосфера. Разположен е в красивия планински курорт Банско. Апартхотелът е с елегантно обзаведен интериор и предоставя на гостите си една уютна и изискана обстановка. Той предлага модерен Спа център с над 28 активности и модерни съоръжения за Спа процедури.  Например някои от нещата, които предлага са джакузи, фитнес, солен басейн със соли от Мъртво море, финландски сауни, солна стая, ледена стая и други. Също така има вътрешен басейн и Аквакомплекс  с външни био басейни за възрастни и деца с вградена подводна музика и хидроджет, които се реновират ежегодно.

Особено подходящ е за семейства със деца, тъй като предлага безплатно настаняване за децата детски клуб с постоянен професионален надзор, външна игрална площадка, компютърна стая за игри, детски басейн с атракции, бебешки аксесоари и квалифицирани детегледачки за най-малките.

Хотелът е отворен през всички сезони и е подходящ както за големи събития, като например фирмени събития, тъй като разполага с конферентни зали, най-голямата от които има 130 места. Отделно за зимния сезон хотелът предлага ски гардероб с подгревател за ски обувки, ежедневен трансфер от хотела директно до близките ски писти, както и безплатен транспорт до ски лифта.

Ще останете приятно очаровани от гостоприемството на любезния персонал, а удобствата и атракциите на високо ниво ще ви гарантират приятен престой и хубави спомени.