Възможност за доставка на български книги в Англия

Много от нашите сънародници които живеят извън България със сигурност се питат дали е възможна доставка на български книги в Англия. Великобритания е една от държавите с благоприятни условия за живот което е една от причините доста от българите напуснали пределите на нашата страна да се заселят точно там.Доставката на Български книги до Острова става в рамките на 14 работни дни – бързо и лесно, Благодарение на он-лайн магазин БългаранЪ.

БългаранЪ е онлайн магазин който е в помощ на всеки един живеещ извън пределите на страната ни. В сайта можете да откриете книгите разделени на категории спрямо литературните им жанрове, като най-известните са : романи, трилър, уестърн, научнопопулярни, автобиографии и още много други. Почти всеки един любител на литературата е запознат с един от най-големите ни проблеми а именно изчерпан тираж на дадена книга няколко дни след пускането ѝ. Ако не намерите нужното заглавие вие може да се обърнете към екипа на магазина, който от своя страна ще направя всичко възможно ако има достъпен екземпляр в страната то той да достигне до вас. В магазина също така може ли да откриете богата колекция от детски книжки на български автори или на световноизвестни като Ханс Кристиан Андерсен, Братя Грим и още много други. Една от най-интересните разновидности книги, които можете да откриете са двуезичните книжки. В тях всяка една страница е както на български, така и на Английки или немски език. Това помага за развитието на българската реч, колкото и да е забравена, тъй като ако не се сещате за дадената дума на български, то вие можете да направите съпоставка с думата на английски или немски.

В магазина също така можете да откриете и най-разлипни продукти част от бита и културата на нашата страна. По света България е известна със своята маслодайна роза. Е,в магазина можете да намерите козметични продукти произведени точно от нея, както и от лавандулова есенция. Всеки един от вас може би има спомен за едно от най-българските неща в детството си, а именно носията. БългаранЪ разполагат с голяма колекция от дрехи с традиционни български мотиви, но също така можете да намерите и носията, в пълният ѝ състав.

Историята на нашата страна е интересна за всеки един от нас. Преживяли сме много падения и загуби, но накрая сами или с помощ от другите народи сме ставали и с пълни сили сме се въздигали.Богатството на природата на България е едно от най големите ни богатства.Всеки един от нас трябва да се гордее поне с тези две неща. Поради тази причина, в магазина можете да намерите и учебници по най различни предмети, като : български език, математика, родинознание, различните науки(хилия, физика, биология), география и история.