брошура дънки и дрехи

Можете ли да носите обувки с тесни дънки?

  Ако искате да изглеждате добре в тесни дънки, трябва да изберете правилните обувки. За да придадете определена стройност на фигурата си, най-добрите обувки трябва да бъдат доста грациозни.

каталог за дрехи

Какви обувки са най-подходящи за тесни дънки?

  Задължителен елемент на обувката е високия и ток, който ще ви създаде страхотен външен вид. Тъй като тесните дънки на практика прегръщат краката, обувките с токчета ще разтегнат силуета на всяка дама и ще я направят по-слаба. За да създадете стилен и удобен външен вид, трябва да изберете красиви балетки или сандали без ток, с каишка или с катарама. Въпреки това, в тази комбинация, тесни дънки визуално ще увеличат бедрата на дамата.

  В същото време хората с наднормено тегло не трябва да се отказват от удобни обувки. За по-елегантен вид можете да носите плътно прилепнала риза. Равните сандали в комбинация с дънки и потник също изглеждат доста стилно и създават луксозен външен вид. А кецовете в комбинация с тесни дънки са топ. Ботушите до коляното са перфектни с прибрани в тесни дънки. Балетни обувки и ботуши на твърда подметка могат да се носят с тесни дънки.

брошура за дрехи

Как да изберем обувки за тесни дънки?

  Когато обличате модерни тесни дънки, трябва да сте сигурни, че обувките отговарят на създаденото изображение. Има няколко варианта как да носите тесни дънки през този сезон.

   1. Ако носите високи ботуши с дънки, уверете се, че върховете на ботушите завършват точно под коляното. Тесни дънки могат лесно да бъдат прибрани във високи ботуши чрез удължаване на линията на крака. В тази комбинация дори ботушите без токчета визуално ще направят краката ви по-дълги и стройни. Ботушите с ботуш до средата на прасеца могат да развалят цялото това изображение.

  2. В зависимост от желаното изображение, трябва да направите избор между различни модели ботуши. Например черни лачени ботуши, в комбинация със сини дънки, могат да се носят в клуб или за парти. Кафявите ботуши и изтърканите светли дънки работят добре за разходка. За среща е по-добре да носите тесни дънки с красива бродерия и ботуши на токчета.

  3. Класическа версия: секси прилепнали дънки и високи токчета на (по-добре е да се изключат широките токчета). Високият и тънък стилен ток кара краката да изглеждат по-високи и походката е красива. За да завършите визията, добавете полупрозрачна блуза. В тази комбинация, разбира се, е по-добре да не ходите на работа.

   4. Тъй като дънките прилепват плътно към фигурата и контура на краката, препоръчително е да носите обувки, които добре подчертават краката. Идеалният вариант за този модел дънки са помпите, които придават стройност и дължина на краката.