Облицовки на стени за баня, които наистина говорят сами за себе си!

Има много повече неща, които можете да направите с банята си, отколкото просто да хвърляте предметите на апартамента си там и да боядисвате стените, но ако сте в малко загуба какво да правите, просто продължете да четете, както ви представихме заедно няколко страхотни идеи за стените на вашата  баня ! Приятели и семейство ще бъдат убедени, че сте наели  интериорен дизайнер или планировчик на баня, но ние можем да пазим тайна, а вие? Нека вашата баня да изглежда блестящо, без да надхвърля бюджета ви за ремонт!

Стилен период

Смес от дървена ламперия и боядисана мазилка ще придаде на всяка баня истински облик на наследство. Поддържайте цветовете пастелни, за да останете в съответствие и не забравяйте да добавите някои доста антични аксесоари, като голямо огледало. Това би могло да бъде чудесен шанс да опитате и с колоездене!

Съвременна комбинация

Еха! Полиран бетон, плочки с ефект на ламинат и мозаечни плочки в една стая трябва да изглеждат малко, но не можете да кажете това за тази стая! Всичко ни изглежда точно както трябва! Тези плочки с ламинатен ефект са невероятни и правят безпроблемна връзка между пода и стената.

Чисто и свежо

Двуцветното покритие е често срещано в баните и това трябва да е любимо! Чистите бели стени се срещат с неутрални плочки и ефектът е прекрасен! Достатъчно топло, за да не изглежда стерилно, но достатъчно светло, за да има хигиенично, свежо настроение, това е съвършенство!

Цветни акценти

Ако плочките определено са това, което искате, трябва да помислите за мозайки за всичките си мокри контактни зони! Те не само изглеждат красиви, тъй като са малки и предлагат по -голяма фугираща площ, но можете да се побъркате с избрания от вас цвят! Това червено е смело като месинг!

Гланциран и великолепен

Гланцовите стенни панели правят такава лесна работа да поддържат банята елегантна, водонепроницаема и елегантна. Тези бежови изглеждат прекрасно и също не правят стаята твърде тъмна, но се откъснете от стандартното бяло, което толкова много от нас смятат за задължително!

Съвременни вариации

Белите плочки на стената в  банята може да не са нова концепция, но как можете да ги завършите и поставите! В днешно време е много свършено да експериментирате с цветна фугираща смес, така че това, което беше бяла стена, може да бъде малко интересно, ако използвате сива или черна фугираща смес!

Направете банята си според вашия вкус и предпочитания. Днес в добрите магазини за баня можем да намерим всякакви различни дизайни, идеи и практични решения.