От какво е направена една качествена тениска?

Тениските с добро качество, включително тези, които са качествени тениски с щампи, са изработени от добър текстил и са добре конструирани. Въпреки че материалите за една тениска може да са отлични, тя няма да бъде от голяма полза, ако е лошо конструирана. Най-добре е да изберете тениска, която използва различни плетки за допълнителна издръжливост. Също така е важно да проверите шевовете и подгъвите, за да сте сигурни, че няма липсващи конци.

Плат

Материята на една качествена тениска трябва да е мека на допир, издръжлива и дълготрайна. Трябва да е от висококачествен памук, а не от синтетика. Памучните влакна са изтъкани заедно, за да се създаде стегната тъкан, която осигурява по-голяма здравина и издръжливост на тениската. Освен това трябва да може да устои на набръчкване, избледняване и разтягане.

Съдържание на фибри

Съдържанието на фибри е един от най-важните фактори при определяне на качеството на една тениска. Тениските, които са изработени от добри материи, са по-издръжливи и са много по-меки от тези, които са изработени от нискокачествен памук. Колкото по-стегната е тъканта, толкова по-издръжлива ще бъде тениската. Най-добрата тъкан за избор е памук, който се отглежда в страната. Продуктите, които се отглеждат в чужбина, може да нямат същите стандарти за контрол на качеството.

Произведения на изкуството

Изборът на подходящ плат и техника на печат е важен за качеството на вашата тениска. Ще научите важни факти за печатните дизайни, как да избегнете често срещани цветни грешки и как да гарантирате, че вашите произведения на изкуството са остри и ясни. Ще научите също как да избирате правилните завършващи детайли за вашите дрехи.

Тегло

Теглото на една качествена тениска е важно за издръжливостта. Леките тениски обикновено са тънки и удобни, докато средно тежките ризи са издръжливи и дебели. Средно тежките ризи са подходящи за много приложения, като долни тениски под пуловери. За разлика от тях тежките тениски са много издръжливи и дебели, но дишат по-малко и може да се чувстват стегнати към кожата.

Поставяне на произведения на изкуството

Когато избирате дизайн за вашата тениска, е важно да прецените как ще бъде представен дизайнът ви. Това ще зависи от типа дизайн, който изберете, както и от вашите маркетингови и технически изисквания. Преди да изберете дизайн, уверете се, че сте съобщили всичките си отзиви на дизайнера. Може също да искате да стартирате дизайна от ключови заинтересовани страни и хора, които нямат връзка с проекта. Това ще ви позволи да уловите всякакви грешки или проблеми в дизайна.

Цена

Цената е важен фактор, който трябва да имате предвид, когато продавате тениска. Важно е продуктът да се оцени правилно, така че да комуникира качеството си. Ако го намалите, вашите потенциални клиенти ще го възприемат като артикул с ниско качество. Обратно, висококачествената тениска трябва да има висока цена.