Професионална микропигментация във Варна

Микропигментация – това е техника на перманентен грим, която силно се препоръчва в редица ситуации, в които ви трябва такъв. Тя е широко търсена услуга във всеки салон за разкрасителни процедури. Цели коригиране, промяна или разкрасяване на специфични позиции от лицето или тялото. Може да се приложи за вежди, лице, устни и т.н. В нашия сайт подробно сме описали процедурата, там може да разгледате и техниките които предлагаме: https://myankova.com/permanenten-grim

При използване на техника микропигментация се използват, очевидно, пигменти. Те се добавят в уред, който изглежда като молив, но за разлика от моливите няма графит, а малка игличка на върха. Тази игличка е изключително малка и не причинява болезненост (в повечето случаи), особено когато се използва от опитни професионалисти.

Предлага се под редица форми – например, може да се направи микропигментация на вежди, микропигментация на устни или очна линия и т.н. С Женя Мянкова можете да получите всички тези услуги, включително микропигментация на очна линия, на устни и вежди, на всеки недостатък по кожата си, който искате да прикриете, или всяка черта, която искате да накарате да изпъкне. Що се отнася до прилагането, тя е опитен професионалист, който има богат практически опит в тази насока. Освен това знае изключително добре и на теория, и на практика как да създаде всеки ефект, който търсите – например, микропигментация на вежди пудра ефект.

Спазва се изключително висока хигиена. Всяка игличка е напълно стерилна, за да се изключи възможността за евентуални странични ефекти. Процедурата по прилагане на перманентен грим за вежди, устни, очна линия и т.н. е възможно най-безболезнена. Възможно е да изпитате лек дискомфорт, но той е държан на възможния минимум.

Професионалният перманентен грим устни, вежди, очна линия, др. е отлична опция, когато искате да прикриете несъвършенства или да накарате добрите черти да изпъкнат. Използва се и от зрели, и от по-млади дами. По-възрастните предпочитат перманентния грим с цел да прикрият бръчици, линии и други дребни черти, които възникват като резултат от периода на зрелостта. По-младите дами, от друга страна, желаят предимно подчертаване на нежните нюанси на кожата и веждите си.

Микропигментацията издържа дълго време, като точният период зависи от редица характеристики на кожата. Това е резултат от естественото изхвърляне на пигмента от страна на имунната система. Допълнително, ако кожата ви нормално е по-мазна, очаквайте избледняването на грима да стане по-бързо. Обикновено ефектът е между една или две години (понякога малко повече). В този период, обаче, понякога трябва да се подновява, за да може да изглежда също толкова добре, колкото и от самото начало. Нужно е, естествено, гримьорът ви да е с достатъчно практически опит, знания и умения, за да може да ви дари с възможна най-добрите резултати. Поради тази причина можете да се доверите на Женя Мянкова за своя перманентен грим с техника микропигментация – тя е професионалист в областта от достатъчно дълго време, че да владее всички нужни елементи за цялостно оптимално решение.