Съвети за парфюми при посещение на интервю за работа

Днес живеем във времена, в които всеки търси по-добро препитание. Особено в големите градове, добрите специалисти често се срещат с представители на дадени компании, с по-високо възнаграждение.

Какъв парфюм да изберете, в случай че Ви предстои интервю за работа. Именно това ще разискваме в настоящата статия.

Ето и няколко ценни съвета. Първото правило за използването на марков парфюм е, ако го използвате след полагане на афтършейв за след бръснене, да не прибързвате. Може да се съчетаят два аромата и да се получи неприятен ефект. В такъв случай, или афтършейв, без парфюм, или нанасяне на парфюм, без афтършейв.

Парфюмът трябва да се впръсква на определени места, за да трае ароматът му по-дълго. Местата, които усилват уханието на парфюма са шията, зоната зад ушите, гърба и китките, където телесната температура е по-висока. Не прекалявайте с пръскането, за да не постигнете обратен ефект. Напълно достатъчни са само три впръсквания.

На важни срещи, особено при евентуално кандидатстване за нова работа, в никакъв случай не прекалявайте. Прекалената употреба може да предизвика повишаване на активността на потните жлези, а никой не желае това.

 Сменяйте парфюмите, които използвате.

Ако употребявате един и същи аромат прекалено дълго време, вашето тяло свиква с него и той се съчетава толкова добре с химията на тялото ви, че мирисът му става недоловим.

Може да избегнете това като сменяте парфюмите си през няколко дни. Друга важна подробност е съхранението на самия парфюм. Добре е да съхранявате флакончето в хладилника си или на друго сухо и хладно място, което да е далеч от слънчевата светлина. Не се препоръчва да съхранявате парфюма си в банята, тъй като влагата там намалява неговата трайност.

Съществуват още много ценни съвети за употреба на парфюм при посещение на важни срещи. Ние, екипът Ви съветваме да не прекалявате, нещо повече. На някои срещи, употребете съвсем малко количество, дори не е лишено от логика и да не ползвате парфюм.

Трудно можем да съберем в една статия всички полезни съвети, касаещи изборът на подходящ аромат, но все пак по-горе Ви представихме няколко основни правила, като наистина вярваме, че ще Ви влезнат в употреба в ежедневието. Нещо повече, чрез тях ще подобрите ефективността на парфюмите и ще бъдете една идея по-практични.

Отново наблягаме на това, че не бива да се прекалява, или както се казва „да се къпете в парфюм“. Използвайте парфюмът в умерени количества.

За финал Ви препоръчваме да обърнете специално внимание на топ парфюмите Azzaro и Dior, но по-леките серии, тъй като, ако ще ползвате парфюм, той не е добре да е от тежките серии.