13 случая, в които се налага да викнете фирма за извозване на стари мебели

Имайки предвид бързото развитие на модерния свят и постоянната промяна на тенденциите в интериорния дизайн, старите мебели често се оказват излишни и несъвместими с нашите нови предпочитания. В такива случаи, най-доброто решение е да се обърнете към професионална фирма за извозване на стари мебели. В следващата статия ще представим 13 случая, в които е необходимо да се възползвате от техните услуги.

 1. Пренасяне на нови мебели:

Ако сте закупили нови мебели и имате нужда от помощ при тяхното пренасяне и монтиране, Фирма за извозване на стари мебели ще бъде отличен избор.

 • Промяна на интериора:

Ако решите да промените интериора на дома си и имате стари мебели, които вече не са в хармония с новия дизайн, фирмата ще ви помогне да ги изнесете.

 • Продажба или даряване на мебели:

Ако решите да се отървете от старите си мебели, но те все още са в добро състояние, може да ги продадете или дарите на нуждаещи се. Фирмата ще ви помогне да ги извезете до новите им собственици.

 • Пренасяне при преместване:

При преместване на жилище или офис, често се налага да се извозват старите мебели. Фирмата ще се погрижи за тяхното безопасно пренасяне и извозване.

 • Ремонт или реновация на дома:

При извършване на ремонт или реновация на дома, може да се наложи да изнасяте стари мебели, за да направите място за работници и новите материали.

 • Изчистване на гараж или плевня:

Ако имате гараж или плевня, които са претъпкани със стари и ненужни мебели, фирмата за извозване на стари мебели ще ви помогне да ги изчистите и освободите пространството.

 • Смяна на обзавеждането в хотел или ресторант:

При смяна на обзавеждането в хотели или ресторанти, фирмата ще ви помогне да изнесете старите мебели и обзавеждане и да направите място за новите неща.

 • Извозване на стари електроуреди:

Ако имате стари електроуреди, които вече не ви трябват, фирмата ще ги изнесе и ще ги отстрани по правилния начин.

 • Разчистване на наследство:

При получаване на наследство, може да се наложи да извезете старите неща останали в наследство. Фирмата ще ви помогне да се справите с това задължение.

 1. Изчистване след преустройство:

При преустройство на сграда или апартамент е необходимо да се изчистят старите мебели, които вече не са нужни.

 1. Премахване на опасни материали:

Ако старото обзавеждане съдържа опасни материали като азбест или други вредни вещества, фирмата ще ги премахне и отстрани по правилния начин.

 1. Извозване на мебели след наводнения или пожари:

В случай на наводнение или пожар, може да се наложи да изнасяте повредените мебели. Фирмата ще ви е от полза да се справите с тази трудна ситуация.

 1. Промяна на мебели в офис:

При смяна на мебели в офиса, фирмата ще ви помогне да извозите старите неща и да направите място за новите.

В заключение

От фирма за извозване на стари мебели може да очаквате отличен партньор в различни случаи. Цялата помощ, която е необходима, когато трябва да се изнасят стари и ненужни мебели вече е пред вас. Тези екипи ще се погрижат за безопасното пренасяне и отстраняване на мебелите, осигурявайки ви удобство и спокойствие.

Източник: Evro.center