Парфюм ариана гранде

Ариана Гранде парфюм от класа

Парфюми Ariana Grande са американска марка, която е надарена с името на своя създател – младата певица и актриса. Това е новост в парфюмерийната индустрия, която постепенно печели сърцата на много потребители в продължение на няколко години от 2015 г. насам.

Като амбициозна личност, Ариана, въпреки толкова крехката си възраст, не се ограничава до създаването на парфюм за млади хора, а фокусира продуктовата си линия върху потребители от различен пол и различна възраст.

Отличителна черта на женския парфюм ariana grande като цяло може да се определи деликатния сладък аромат, постигнат благодарение на преплитането на предимно флорални нотки (градинска роза, полска момина сълза, ванилова орхидея и други) с фино зрънце -плодов микс от малини, праскови, круши.
Разбира се, в композиционната пирамида на марката на пръв поглед има остри дървесни или цитрусови нотки, но най-вече те са облагородявани от ароматите на захар, мускус, ванилия и мед.

Унисекс парфюмът Frankie

Освен това в колекцията на младата актриса има унисекс парфюм Frankie, който е подходящ както за мъже, така и за жени. Поради тази причина на ароматът не е присъща сладостта, която някои момичета предпочитат, а свежия аромат. Frankie се основава на съблазнителна свежест, постигната благодарение на плодовото и ягодовото съчетание на кайсия, круша и червени плодове с нотки на мускус, захар, сандалово дърво и фини орхидеи.

Що се отнася до устойчивостта на абсолютно всеки парфюм от колекцията, създадена от американската певица, ароматите поддържат своите свойства между 6-8 часа, което е над средното в сравнение с други марки парфюми.

Ароматът на въпросната американска марка винаги има ненатрапчив, сладко-фин аромат поради флоралните нотки, разположени, по правило, в долната част на композиционната пирамида. Трябва да се отбележи, че упоритостта на Ariana Grande, както в музиката, така и в създавнето на парфюми води до перфектни резултати. Сигурни сме, че няма да останете разочаровани ако изберете парфюм от колекцията на известната певица.