Допингът на плувците – Станозолол

Както вече всеки знае през 2020 трима национали дадоха положителни проби за допинг. Момчетата бяха уличени за употреба на анаболния стероид Станозолол или както му викаме в България – Стромба.

В тази статия ще опишем какво се случва с вашето тяло при употреба на тази субстанция и как правилно се дозира за оптимални резултати. Когато използвате станозолол самостоятелно, можете да увеличите силовите си показатели, да натрупате качествена маса и да се отървете от телесните мазнини.

Не трябва да очаквате мощно увеличение на масата от този цикъл. Основната му задача е да изгаря мазнините и да даде на мускулите орелефяване.

След използване на продукта, излишната течност ще бъде отстранена от тялото и процентът на мускулната маса ще бъде намален, а мускулите ще станат твърди.

Ние също така отбелязваме безопасността на стероида. Поради тази причина може да се използва дори от начинаещи.

Ефекти спортния стимулант Станозолол или Стромба

Вече казахме, че на първо място ще се отървете от мазнините и излишната течност. В същото време ще можете да качите няколко килограма маса и да увеличите силата си.

Ако сте избрали инжекционния формат – Винстрол, трябва да се напомни, че той трябва да се прилага често. Полуживотът на стероида е кратък и това е единственият начин да поддържате равномерния анаболен фон на високо ниво.

Максималната дозировка Стромба (таблетки) дневно е 30 милиграма. Ако сте избрали инцекционната форма трябва да го поставяте през ден, като това много зависи от тялото ви.

Увеличавайки физическите си характеристики, ще можете да увеличите обема и интензивността на тренировките си.

Ако искате да подобрите външния си вид и количеството набрана маса не е важно за вас, тогава самостоятелният курс със станозолол е точно това, от което се нуждаете.

Нека отбележим най-значимите ефекти от курса:

• Бързо изгаряне на мазнини;

• Повишаване на мускулната плътност;

• Увеличение на физическите параметри;

• Изхвърляне на излишните течности от тялото;

• Бързо възстановяване на мускулите след тренировка.

За много спортисти, които са избрали станозолол, безопасността на анабола е решаващият фактор.

В мрежата има огромен брой отзиви за самостоятелната употреба на станозолол. Почти всички спортисти са доволни от резултатите от тези цикли, като същевременно отбелязват високите свойства на изгаряне на мазнините на лекарството. Също така много спортисти говорят за липсата на странични ефекти, което също е от голямо значение.