тениска със снимка

Топ 8 подаръци за мъж

Да избереш най-подходящият подарък за мъж не е просто изкуство

Това е задълбочена работа, която изисква и доста време за проучване. Мъжете обикновено си падат по подаръците със смисъл, така че ако нямате точна идея какво му е нужно по-добре разберете. Освен това трябва да се опитате да излезете от клишето с часовника и парфюма, ако не ви е поръчал точно и ясно, че иска този часовник или този парфюм по-добре не му ги вземайте.

Събрахме колекция от подаръци за мъже, за да може да улесним дамите, когато подбират подаръци за приятелите си.

Подарък със снимка за спомен

Нашият списък е с неутрални подаръци, така че няма да бъдат неправилно разбрани, естествено, ако вие не искате така. Жените обичат да подаряват подаръци, които освен че са полезни носят и някакво значение и внимание. Никога не се е случвало жена да подари на мъж джанти, не защото джантите не са добър подарък, просто защото няма никакво отделено допълнително внимание към избора на комплект от тях. Подарък със снимка от Photobaby .bg това вече е съвсем друго нещо и ще донесе съвсем друга емоция и на подаряващият го и на този, който го получава.

Да му подаря ли котка?

Има много ясен отговор на този въпрос и той е „Не“. Вместо да му натресете някой домашен любимец, който той да се чуди на кого да подари след това по-добре му вземете тениска с котенце на нея. Тениска с принтирана снимка на някое забавно животинче е много по-добър подарък от истински домашен любимец. Като сме на темата с тениските, можете да направите по ваша идея или с ваша снимка тениска, която да му напомня за общ повод, екскурзия, дори надпис с някоя шега. Ако пък знаете кой е любимият му филм или книга, можете да подберете някой герой.

  • Тениска със снимка на животно (вместо домашен любимец)
  • Тениска с ваша обща снимка или шега
  • Тениска с принт от любим филм или книга

До тук с идеите за тениските!

  • Калъф за телефон с любимият му отбор или група
  • Калъф за телефон с ваша снимка или шега

И без това телефоните ни са в ръцете през цялото време, защо да не бъдат част от индивидуалността ни? Подарък калъф за телефон не е никак лоша идея, от една страна е функционален и ще е полезен на момчето, от друга страна ще е личен и свързан с неговият стил.

За по-арт личностите имаме обособен отделен подарък.

Този тип хора обичат да са свързани с природата и да отдават внимание на малките неща. На мъжете, които имат арт заложби или просто са увлечени от стила, можете да подарите камък. Да, но не просто обикновен камък, а камък с принтирана снимка на него. Отново идеята ни е да бъде нещо лично, което да си запази с радост, че приятелите му го познават и знаят какво обича.

Камъни със снимка или надпис

Много нетрадиционен подарък е възглавницата и точно като такъв може да стане уникален избор. Ще намерите атрактивни форми на възглавници, включително и такива с формата на сърце, като върху тях може да се отпечата някакъв надпис, мото, текст на песен, снимка или колаж. Подходящ подарък е за мъже, които сега поемат по своя път в живота и се местят да живеят сами.

Възглавница със снимка

Последното ни предложение е сравнително традиционно и е предназначено за мъже, които обичат кафе. Типично е рано сутрин първата ни реакция е да посегнем към чашата за кафе и когато това се превърне в традиция, няма нищо лошо да искаме наша, лична чаша за кафе, която да ни носи спомен за положителна емоция или изживяване. Чашите със снимка са перфектен избор за мъже работохолици, защото ще знаете, че с литрите кафе ще се пораждат и стотици усмивки при вида на чашата.

Чаша за кафе със снимка

Изборът на подарък за мъж не е толкова труден колкото си мислите. Отделете 10 минути и помислете кое му е близко до сърцето, след това го поръчайте и го опаковайте красиво и ще сте успели да направите един добър подарък.