Как да носите рокля-риза?

Ние, момичетата, е добре да подбираме елементите на облеклото си с особено внимание. Може уверено да заложите на рокля-риза и да създадете с нея изумителна външност. Първият въпрос, когато избирате такава рокля-риза трябва да ви бъде къде ще я носите – в офиса, през свободното време, на среща или на ваканция.

Рокля-риза за офиса

Удобната рокля-риза е отличен избор за офиса, просто трябва да обърнете повече внимание, както на избора на самия модел, така и на аксесоарите. Добре е да избирате роклята си в монохромен цвят, като идеални за това са черен, бял, сив, бежов и тъмно син. Когато избирате рокля-риза за офиса, трябва да внимавате с дължината на модела.

Риза-рокли под коляното е една чудесна възможност: този модел е женствен и в същото време перфектно се вписва в рамките на деловия дрескод. В прохладния пролетен или есенен сезон роклята може да бъде допълнена с чорапогащи. Къса рокля ще създаде хармонична симбиоза с класически панталон или с панталон капри с дължина 7/8. За да придадете на силуета форма, можете да подчертаете талията с тънък колан.

Горното облекло може да бъде тренчкот, класическа жилетка или палто с прав силует.

Добре е да си отговорите на въпроса и с какви обувки да носите рокля-риза в офиса. Добра идея е да заложите на чифт обувки в бизнес ежедневен стил за конкретния сезон: стилни мокасини, класически лоуфери, обувки с квадратен ток, oксфордки, боти до глезена и други. Основното правило е, че обувките в делови стил трябва да бъдат затворени.

Изборът на чанта също не е труден. Дайте предпочитание на чанта тип плик, малка чанта с верижка, трапецовиден модел или бизнес модел.

Рокля-риза за свободното време

Рокля-риза от дълго време и уверено се задържа на челните места сред предпочитанията на жените и, най-вероятно, ще бъде тенденция за дълго време. За свободното време може да носите всякакви модели, в които се харесвате, като водещ е комфорта. Използвайте естествени материи или такива с малко количество полиестер, за да не се мачкат. Според мнението на експертите, с тази универсална и практична рокля, можете да се чувствате неустоими навсякъде и във всяка ситуация. Все още се съмнявате? Опитайте!

Рокля-риза за романтична среща

Дългите рокли тип риза с различни кройки са точно това, от което се нуждаете. Свободни или прилепнали, къси или до пета, с щампа или искрящо бели – с такива тоалети дамите изглеждат неустоимо нежни, грациозни и желани.

Когато отиваме на среща с любим човек, искаме да изглеждаме привлекателно и затова имаме цял арсенал от малки трикове. Можете да допълвате външния вид с отворени сандали с или без токчета, обувки от дорсум, сандали от гладиатор.

Идеални за романтична среща са миниатюрните модели и обувки със среден или висок ток. Любимо червило, привличащи вниманието обеци или тънко колие около врата или нежна гривна около китката и целият свят ще бъде в краката ви!

Рокля-риза за почивка

Рокли ризи с раирани или флорални щампи са отличен избор, ак заминавате на екзотичен летен курорт или дори за планина. При избора на модел на преден план трябва да се постави само един фактор – комфортът. Памучните и ленени рокли са най-практични в горещината, тъй като материите им са органични и осигуряват прохлада Рокля, изработена от лека вискоза, е чудесна алтернатива на плажната туника. Завършете визията със сандали и леко сако.