летни дамски дрехи

Как да комбинираме дрехите в гардероба през лятото?

Лятото е в своя разгар. Свежото настроение може да присъства в ежедневието ви, дори когато навън Слънцето не ни радва с топлите си лъчи. А как да се случи това? Със свежи и интересни комбинации в гардероба!

Ако ви е омръзнало от обичайните тоалети, с които сте свикнали, то ние ще ви представим тренди комбинации без да е необходимо да обновите целия си гардероб. Убедени сме, че разполагате с дрехи, които не сте и помисляли да съчетаете.

Вечните цветови класики в гардероба

Лятото е изключително цветен и наситен сезон, но със сигурност има няколко цвята, които задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка дама. Лятната цветова палитра се състои от меки и неутрални тонове, пастелни нюанси, а за по-екстравагантните дами – ярки и смели цветове.

Както черният цвят е актуален през зимата, така през лятото е неговата противоположност – бялото. Може да се каже, че това е вечната класика за настоящия сезон. Други цветове, на които може да заложите в гардероба са различните нюанси на синьото, лавандулово лилаво, зелено, розово.

Как да включите сезонните цветове през цялата година?

Научавайки се да комбинирате цветове, подходящи за различните сезони, ще достигнете изцяло ново модно ниво. Ако сте от дамите, залагащи на тенденциозния капсулен гардероб, съдържащ средно около 20-30 основни модела, които могат да се комбинират помежду си, това ще бъде много полезно за вас.

Изграждайки капсулен гардероб е изключително лесно да проследите наличните дрехи, а и да се обличате по най-подходящия начин за конкретния сезон. А това е и един чудесен начин да избегнете ситуации тип „не знам какво да облека“ или „нямам нищо подходящо“.

Изградете своя основен летен гардероб

Съчетанието на запомнящи се летни тоалети определено започва с наличието на добра база от основни модели. В началото на всеки сезон прегледайте с какви точно летни дамски дрехи разполагате и попълнете с нови елементи.

Направете обстоен преглед още в началото на сезона на всички артикули и изхвърлете тези, които са износени или вече не се вписват в модните тенденции. Ако смятате да закупите нови такива, инвестирайте във вечни класики, за да бъде визията ви свежа и винаги тренди. Ето и някои от задължителните елементи в дамския гардероб:

  • Ленен панталон – това е един от задължителните елементи в летния ви списък. Той е олицетворение на летния стил, като е лесен за приспособяване във всяка визия – независимо дали сте в града или на морска почивка. Съчетан с бяла тениска и кецове се превръща в стилна и комфортна визия.
  • Бяла риза – без съмнение това е едно иконично попълнение. Изберете по-широк модел, като носите ризата разкопчана и свободно, постигайки лежерен вид. Ако все пак се налага да се придържате към по-елегантна визия, подпъхнете я в панталона или я завържете на талията. Това е и едно от предимствата ѝ – необикновено гъвкава и лесно приспособима.
  • Райе – тенденция, която не отминава. Бялото и синьо райе са синоним на лятото. Присъствайки в гардероба ви, може да създадете множество визии. В комбинация със сандали или кецове, дънки и сламена чанта, безспорно ще повикате морското настроение, дори и в града.
  • Флорални мотиви – какво е лято без дълга рокля с флорални елементи? Не е необходимо да сте на плажа, за да облечете красива рокля, която подсилва вашето женско присъствие.
  • Връхна дреха – въпреки желанието ни лятото да не си отива, винаги е добре да имаме предвид хладните летни вечери. Изберете дънково яке, съчетано с широк ленен панталон или макси рокля, която комбинация е незаменима.

След като вече разполагате с нашите съвети, заемете се с подреждането и попълването на вашия гардероб с красиви находки! Използвайте въображението си и се заиграйте с различни комбинации. С малко креативност ще създадете запомнящи се стилни, летни и комфортни тоалети.