красива кухня в бял цвят

Най-модерните цветове кухненски шкафове, с които можем да се сдобием у дома

Ако мислите, че само в модата следим за актуалните цветови тенденции, то дълбоко грешите. Всъщност интериорният дизайн се доближава изключително много до творческото изкуство – и тук дизайнерите и професионалистите се стремят да уловят и предадат на клиентите красотата и естетиката, характеризираща уюта на един дом. Ето защо ще си говорим днес за кухненски шкафове и за модерните и актуални цветове, на които без никакви притеснения можете да заложите в изграждането на своята кухня.

Pantone ежегодно изразяват професионалното си мнение и препоръки, що се отнася до стиловото подбиране на цветове и правилното комбиниране на нюанси и багри. За днешната си статия се вдъхновихме от една тяхна селекция, обръщаща внимание на страхотни цветови комбинации – стори ни се, че успешно можем да приложем тренда и по отношение на изграждането на кухненски шкафове за дома.

Цветните кухненски шкафове стават все по-широко разпространени и все повече хора избират именно такъв тип интериор за дома си

В кухнята си у дома прекарваме достатъчно много време, за да заслужава помещението по-специално внимание и отношение. Разбира се, бихме могли да го покажем и демонстрираме чрез селекцията на цветове и дизайни, касаещи кухненски шкафове. Именно благодарение на тях най-бързо и успешно ще можем да придадем желания характер на кухнята си и час по-скоро да разполагаме с повече от страхотна стая за готвене и семейни събирания.

Що се отнася до цветовото оформление на домашните кухненски шкафове, въображението и вдъхновението наистина не би трябвало да познават граници. Всеки един нюанс би изглеждал страхотно в обзавеждането на кухнята, стига той да е съчетан правилно с останалите десени и тонове. Така например зелените, сините, оранжевите, жълтите, че дори и виолетовите кухненски шкафове гарантирано ще изглеждат повече от прекрасно в уюта на дома ви. Не забравяйте, че всеки един от цветовете повече от успешно може да се съчетае с някой друг – така феновете на контрастните отсенки безспорно ще могат да се насладят на пълната гама от цветово очарование и вдъхновение.

дървени кухненски шкафове

Дървесните кухненски шкафове изглеждат също страхотно и винаги умело ще бъдат асоциирани с уют и топлина

Да подберем дървесни кухненски шкафове ще рече, че залагаме на плоскости, притежаващи красиви земни оттенъци. Този подбор на мебелировка е повече от подходящ за ретро и винтидж кухни, които с интериора си искат да придадат още повече уют и топлина на помещението. Не е изненадващо, че именно този стил обзавеждане е най-предпочитан за обзавеждане на планински хижи и вили – едва ли друг дизайн би могъл толкова добре да акцентира върху гостоприемството.