Новата кухненска мивка от линия Авангард на ФАТ

Кухненските мивки от линия Авангард дават допълнително усещане за лукс. Със своя изчистен дизайн и разнообразие от цветове, те могат да се включат във всеки проект за ремонт на кухня.

Мивките от линия Авангард се произвеждат от материала фатгранит. Това е нашия иновативен материал, който съчетава предимствата на гранита, засилени допълнително от смоли, пигменти и добавки, осигуряващи по-добро свързване на гранитните частици. Благодарение на това, фатгранит предоставя перфектната комбинация между здравина, лесна поддръжка и красота.

Защо да изберете ФАТГРАНИТ?

Материала фатгранит има богатство от предимства пред останалите материали. Неговата специфична структура в голяма степен елиминира шума от водата, падаща в коритото. Също така, този материал е устойчив на UV лъчи, което осигурява запазване на цветовете и при продължително излагане на слънчева светлина. Покритието е с висока устойчивост на агресивни препарати от битовата химия. Това дава възможност за бързо и лесно почистване, без да се налага да търкате. Монтажа на кухненски мивки от фатгранит става бързо и лесно благодарение на идеално правите линии на монтажните повърхности. Монтажа става с помощта само на санитарен силикон. При производството на кухненски мивки, ФАТ добавят сребърни йони. Това осигурява антибактериална защита за целия жизнен цикъл на продукта.

Новият модел от линия Авангард

Имаме удоволствието да Ви представим новия модел кухненска мивка от линия Авангард на ФАТ България. Може да намерите този модел под името 232 Мивка за долно вграждане, на сайта на фирма ФАТ. Както личи от заглавието на модела, той е за долно вграждане под кухненски плот. Това осигурява една по изчистена линия на цялата кухня. Габаритните размери на мивката са 76 x 46 cm, а дълбочината на коритото е 20 cm. Размерите на коритото са 70 x 40 cm, а монтажния отвор, нужен за този модел кухненска мивка е 70 х 40 cm. Мивката е голяма и удобна, което позволява миене на по-големи съдове безпрепятствено. Може да поръчате тази кухненска мивка за долно вграждане на сайта на фирмата.