Топ 5 на най-любопитните методи на разплащане с букмейкърите

Хората, които се занимават с онлайн залози и игри, са наясно, че букмейкърските сайтове предлагат доста разнообразни методи, с които да се извършват разплащания. Депозирането на суми и тегленето на такива се осъществява чрез най-различни услуги. Някои от тях са доста познати, но други не чак толкова. Методи за разплащане чрез дебитни/кредитни карти, банков трансфер и електронни портфейли, като Skrill или Neteller, са познати на повечето от вас. Всички те дори са налични в платформата на букмейкъра Betfair, който е сред водещите у нас. Освен тях обаче съществуват и други, по-нестандартни методи, които ще разгледаме в следващите редове.

Каси на EasyPay

изипей лого

Този метод е насочен най-вече към залагащите в български сайтове. EasyPay позволява плащания на много различни сметки за определени услуги. Сред тях са и разплащанията с букмейкърите. Конкретно услугата се предлага от Winbet, който е сред основните български оператори. Тя позволява както депозиране, така и изтегляне на различни суми. Те достигат големи граници, което ви позволява да извършвате бързи и лесни разплащания чрез касите на EasyPay. Тях ще намерите на много места в България.

Bitcoin

bitcoin лого

Другият любопитен начин на разплащане е чрез услугите на криптовалутата bitcoin. Вече са налични доста места в Интернет, където може да използвате тази валута за покупките си или да получавате плащане. Сайтовете за залози също решиха да интегрират опцията, понеже доста хора я използват. Ако сте от тях, то в портала на Betenemy ще разберете кои сайтове я предлагат. За да я използвате, първо трябва да се снабдите с биткойн портфейл и да го свържете към вашия акаунт в сайта на букмейкъра или друго място, където ще се разплащате. После нещата става бързо и лесно.

Кештерминал устройства

cashterminal bg

Още един метод, чрез който българските букмейкъри привличат сериозно внимание. Той е изключително удобен, защото представлява устройство, наречено Cashterminal, което приема вашите пари и извършва желаното разплащане. Не е нужно да давате информация за банковите си карти или сметки. Първата компания, която внедри този метод у нас, бе Efbet, позволявайки депозити до 100 000 лв. Сумата е наистина впечатляваща, а методът си струва. За него писаха и от специализирания сайт на Betenemy, които ясно описаха кои онлайн букмейкъри си партнират с Кештерминал устройствата. Те позволяват единствено депозиране на средства или с други думи – плащане, но не и получаване на суми.

Apple pay

apple pay разплащания

Друг доста интересен метод на разплащане. Той представлява електронен портфейл за извършване на плащания, но е малко по-различен от останалите. В България едва ли ще намерите възможност за подобно разплащане, но в други страни то се ползва. Характерното при него е, че може да се използва единствено от устройства на гиганта Apple. Такива са iPhone и iPad. Чрез тях ще може да правите сигурни транзакции с тази услуга. При букмейкърите може да я срещнете в системата на Bet365, но не и за спортни залози и казино игри от България.

Steam

steam плащания

Почитателите на електронните игри сигурно са чували за Steam. Това е платформа, чрез която се предлагат игри и определени възможности към тях. Нужно е да имате акаунт в системата, с който достъпвате онлайн магазина на Steam. Там ще намерите най-различни игри, опции към тях и други принадлежности. Най-интересното е, че можете да използвате този акаунт за разплащания с определени букмейкъри. Нужно е само да свържете двата си профила, за да депозирате или теглите пари. Този метод е наистина най-любопитен от всички и е доста непознат, понеже се предлага от много малко компании за залози.

Това бяха нашите най-интересни и любопитни начини, чрез които можете да се разплащате в букмейкърските сайтове, а и не само. Важното е да използвате такъв метод, който ще ви донесе удобство. За сигурността в онлайн разплащанията се гарантира от компаниите, които предлагат високо ниво на защита. Ако обаче не желаете да плащате онлайн, може спокойно да се възползвате от някой от изброените методи.