Избор на обеци

Как да изберем сребърни обеци

Преди да започнете да избирате сребърни обеци, трябва да вземете решение за бюджета си. Въпреки че може да се изкушите да похарчите повече  за скъп чифт, можете да изберете по-евтини алтернативи, ако бюджетът ви е ограничен. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете правилния чифт сребърни обеци.

Чисто сребро

Ако търсите перфектния подарък за специален човек, помислете за фини сребърни обеци. Тези обеци са направени от стопени фини сребърни нишки, които след това са вплетени във верига с френска кукичка от чисто сребро. Те са красив начин да изразите любовта си към някого. Тези дизайни на обеци са невероятно деликатни и ще накарат всяка жена да изглежда изящно. Можете дори да изберете чифт обеци, които изглеждат като направени от диаманти или скъпоценни камъни.

Стерлингово сребро

Сребърните обеци са вечен избор. Стерлинговото сребро не съдържа никел и олово, което ги прави безопасен избор за ежедневно носене. Можете да изберете чифт за себе си или за любим човек. Те могат да издържат цял ​​живот и са символ на качество. Обеците от стерлингово сребро се предлагат в различни дизайни и са изключително гъвкави. Сребърните обеци обеци добавят професионален щрих към всяко облекло.

Сребърни обеци халка

Страхотен чифт сребърни халки е класически избор, който ще подхожда на всяка визия. Тези прости модели обикновено са между 10 mm и 14 mm широки и полирани до брилянтен блясък. Обикновено са закрепени с телени гърбове. Дали са с кука или щифт отзад, те ще подчертаят ушите ви и ще завършат визията ви. Стилът на обеците, който избирате, трябва да е в съответствие с вашия личен стил.

Висящи обеци от стерлингово сребро

Висящите обеци съществуват от хилядолетия и все още са един от най-популярните видове. Те могат да се използват за подчертаване на всяко облекло, независимо дали е ежедневно или официално. Тези висящи бижута могат да бъдат украсени със скъпоценни камъни и искрящи мъниста, за да уловят светлината и да създадат магически ефект. Този модел е популярен избор за стилни поводи както сред бижутерите, така и сред клиентите.

Обеци с щипка

Има няколко предимства от носенето на обеци с щипки. Те могат да се носят дълго време, удобни са и могат да ви осигурят стил и комфорт. Можете дори да носите обеци с щипки, ако ушите ви не са продупчени. Когато избирате правилните обеци с щипка, съобразете се с формата на лицето си.

Цветни обеци

На пазара има много модели, към които са добавени цветни камъни – лунен камък, ахат, аметист, цирконий или друг. Можете да изберете любимия си цвят и лесно да го съчетавате с различни тоалети.