дрехи в бяло и черно закачени на закачалка

Как да изглеждате стилно, ако имате пищни форми?

Съвременната демократична мода позволява на жените с пълно тяло да забравят за комплексите, да приемат и обичат тялото си такова, каквото е. И да го облекат в красиви и стилни дрехи. За да ги изберете правилно и да изглеждате уместно, просто трябва да научите малко и да сте наясно с модните нови продукти, които дизайнерите отдават на младите дами  от сезон на сезон.

Да, днес пълната жена може да бъде стилна! Огромен брой дизайнери бяха вдъхновени от великолепни форми, те видяха женственост и мекота в тях. Дамите вече имат какво да избират. Епохата потъна в забрава, когато те, независимо от възрастта, трябваше да носят обемни торбисти неща, които правят фигурата безформена. през 2020-2021 г. жените с размер „+“ могат да си позволят да бъдат елегантни, понякога кокетни, секси и винаги завладяващи.

Отивайки на шопинг, момичето с пълни форми трябва да помни няколко златни правила, които й позволяват да избере правилните и стилни дрехи:

1. Нещата винаги трябва да са ваш размер.

Няма нужда да мислите, че малката пола ще издърпа бедрата ви и ще ги направи визуално по-тесни. Ако тя все пак успее да закопчае, всички гънки по женското тяло ще бъдат видими и това, не може да не се съгласите, е много грозно. Същото може да се каже и за дрехи, които умишлено са по-големи с няколко размера. Тя крие не само недостатъците на фигурата, но и самата тази фигура, прави жената да изглежда като топка. Но правилно скроени дрехи, подбрани, като се вземат предвид всички нюанси, ще седят като ръкавица и наистина ще бъдат красиви.

2. Черното не е единственият позволен цвят.

Наистина, черните дрхи визуално намаляват обема на фигурата. Те могат да бъдат много стилни, но не винаги подходящи. През лятото например носенето на черни дрехи също е неудобно. Всъщност пълната жена може да си позволи да се облича в неща от всякакъв цвят. Тя не трябва да избира цветова схема, така че фигурата да изглежда разделена наполовина. В пбраза е желателно да комбинирате съвпадащи цветове или нюанси от един и същи цвят.

3. Ярки цветове и наситени нюанси

Не е най-добрият вариант за пълна жена. Тя е по-подходяща за пастелни или студени светли цветове: бежово, бледо розово, бледо зелено, синьо, лилаво, сиво и други.

4. Не е необходимо да избирате дрехи пълни с гигантски шарки.

Всъщност, цветните неща отвличат вниманието от недостатъците на фигурата. Но картината не трябва да е много голяма и не трябва да бъде натрапчива. Подходящи са вертикални ивици, флорални, анималистични, абстрактни или етнически модели.

5. Трябва да забравите за дрехите до пода

Няма нужда да криете напълно краката си. Идеалната дължина на поли и рокли за пълна жена е midi.

6. Не е необходимо да бъдете като зелка.

Много хора мислят, колкото повече слоеве, толкова по-малко видима фигура. Слоевете може да са два, понякога три. Най-добре е да се доверите на модели специално създадени за макси мода, като тези в https://gang.bg/products/maksi-kolekciya/maksi-rokli.

През пролетта, лятото, есента, зимата 2020-2021 дизайнерите препоръчват пълната бизнес жена да попълни гардероба си с костюми с панталони и поли. Вярно е, че те трябва да бъдат закупени в цветове, които перфектно се съчетават помежду си. Съчетавайки детайлите на костюма, можете да създадете многобройни образи.

Моден костюм за дама с пълно тяло през този сезон трябва да бъде такъв:

1. Тъканите се съветват да избират не твърде плътни, без натрапчива рисунка. През сезон 2020-2021 пълните жени се препоръчват да придобият костюм, изработен от полусинтетична тъкан за костюми (но не прекалено лъскава), вълна, туид.

2. Актуални цветове за бизнес , в допълнение към класическите черно, синьо и бежово, са лилаво, перлено сиво, кафе. Черно-белите комплекти изглеждат смели и много стилни.

3. Костюмът се допълва добре от пола с права кройка или леко разкроена. Ако една жена е пълна, но висока, с не твърде широки ханш, пола молив ще й подхожда.

4. Сакото на костюма трябва да бъде леко вталено.

5. В костюм с панталон дама с излишни килограми изглежда по-стройна.

6. Ако жената иска да скрие корема си, може да си купи сако и рокля с висока талия. Разбира се, позволява дрес-кодът на офиса.