Ако се чудите каква количка да изберете

Ако се чудите каква количка да изберете

Радостната подготовка около очакването на бебе в семейството включва и избор на първото превозно средство за детето. Всички родители, естествено, искат рожбата им да има най-доброто. Това се отнася и за бебешката количка, която трябва да е комфортна и с привлекателна визия. 

Ако се чудите каква количка да изберете, потърсете помощта на онлайн магазина Kidso. Брандът предлага всичко за детето от 0 до 14 години.

Как детето ви да се вози в най-добрата количка?

Когато става въпрос за детски артикули, от изключителна важност е надеждността на изделието. Бебешките колички в онлайн магазина Кидсо са произведени по най-високите международни стандарти за безопасност и качеството им е гарантирано. 

Как да се ориентирате сред голямото разнообразие в царството на количките? Всички модели в онлайн магазина са придружени от подробно описание. Лесно може да се ориентирате за каква възраст е предназначена определена количка, например има обозначеие 0+ или 6+. Става ясно също до колко килограма на детето е подходящ моделът, например до 15. Може да разберете още колко тежи количката, размерите й и от какви материали е изработена. 

Конструкциите на детските превозни средства са здрави и са изработени от устойчиви на износване материали. Цените варират в много широк диапазон и всяко семейство може да намери количка според бюджета си.

Според сезона, количките са всесезонни, летни или за 3 сезона – пролет, лято и есен. Бебешките колички могат да имат и кош за новородено, а практичните родители може да се ориентират към комбинирани модели 3 в 1 или 2 в 1.

Има добър избор и на колички за близнаци. Много практичен е моделът, който разполага с две седалки, разположени „гръб в гръб“, а не една до друга. Така количката може да се движи по тесни тротоари и да няма проблем с разминаването. Предната седалка има няколко степени за регулация на облегалката. Количката предлага 12 различни варианта за возене на децата и се сгъва лесно и бързо. 

Кидсо предлага избор между различни реномирани световни марки. В каталога на онлайн магазина има артикули от Zizito, BebeDue, Kikkaboo, Chicco, Lorelli, Moni, CANGAROO, Chipolino и др. Изделията са придружени от сертификати за безопасност и гаранционна карта.

Добрата визия на бебешката количка се определя и от цвета й. Можете да изберете според пола на детето в традиционните синьо или розово, но може да се спрете и на разцветка, пасваща на двата пола. Предлагат се зелени, сиви, черни, бежови, в два или повече цвята, с флорални мотиви, с картинки и т. н. 

Комфортна за детето, удобна за майката

Количките трябва да осигуряват в най-голяма степен комфорта на децата. Колкото повече екстри притежават, толкова по-добре се чувства малчуганът в нея. Към всеки модел са описани всички допълнителни характеристики. 

Количките са оборудвани с предпазни бордове, защото безопасността на бебето е от първостепенно значение. Имат механизми за смъкване в хоризонтално положение и опции за регулиране на опората на гърба и крачетата на детето, за да се чувства добре по време на дълга разходка. 

Детските превозни средства са оборудвани със спирачки и са снабдени с лесно движещи се колелца за различни терени. Имат добра маневреност и разполагат с амортисьори. Предните колела имат пружинно окачване и възможност за блокиране, за да се предотврати свободното движение. 

Предвидени са сенници за слънчево време с мрежести визьори. Някои модели се предлагат с кош за новородено, а също и със столче за кола с мека възглавничка и голям кош за багаж. Кошчетата могат да се свалят и обръщат, а сред практичните бонуси е стойката за чаша. Някои детски колички имат покривало за крачета, дъждобрани, чадърчета. 

Количките са с олекотени шасита за по-лесно пренасяне. В описанието към тях има указание по какъв начин се сгъват. За някои от тях това може да става само с натискането на един бутон. Дръжките са ергономични, за да не се уморява майката, която се случва понякога с часове да вози детето. Бебешките колички, предлагани в Кидсо са със здрави конструкции и са изработени от гарантирано безопасни материали, подходящи за деца.