Новото ви “АЗ” с нова боя за коса

Новото ви “АЗ” с нова боя за коса

Мечтаете ли за напълно нова визия? Искате ли да изглеждате неустоимо, интересно и напълно променени? Тогава останете с нас, за да разберете кои са най-новите тенденции при цветовете и боите за коса.

10 модни тенденции при цвета на косата, в които ще се влюбите

Изкусително розово

Да, правилно прочетохте. Розовите тоновете на косата са тотален хит тази година и има защо. “Номерът” е да изберете точния нюанс на розово, който да се съчетае перфектно с тена на лицето и цвета на очите ви. Ако този цвят не ви шокира и искате да го изпробвате, нашите приятели от angelcosmetics.bg съветват да се спрете на по-светли и леко пепеляви тонове розово, ако сте с по-тъмен тен и на по-дълбоки и наситени тонове, ако сте с бледа кожа.

Океанска перла

Платинените блондинки вече не будят този интерес, който предизвикваха до преди няколко години. Но ако обожавате този цвят и не искате да се разделяте напълно с него, можете да добавите малко перлен блясък и ще сте напълно в тренда. “Океанска перла” е подходящ както за млади момичета, които искат да изглеждат по-секси, така и за дами, които искат да скрият белите си коси.

Тъмен карамел

Цвят карамел винаги е на мода, но тенденциите тази година повеляват той да бъде малко по-наситен и в няколко нюанса. Основата на косата трябва да бъде боядисана в тъмно кафяво, след което цветът да премине в златисти тонове или да бъде обогатен с различни нюанси на карамелените тонове (от златисто, до изгорял карамел). Двата цвята се преливат елегантно и придават страхотен блестящ ореол.  

Топъл мед

Боите за коса с медни отблясъци са сред вечните летни хитове, но ако искате да сте актуални, тази година е добре да заложите на комбинацията от медни и кестенови нюанси. “Топъл мед” подхожда както на естествено червенокоси, така и на брюнетки, които искат да придадат допълнителен блясък на косите си.

Холографски ефект

Преливащите цветове са тотален хит тази година. Меките нюанси на платина, розово, които се преливат нежно и елегантно създават неустоим холографски ефект, който се адаптира към всички тен и цвят на очите.

Препечен кокосов орех

Ще се влюбите в този страхотен цвят на косата. За да го постигнете, от angelcosmetics.bg съветват да използвате няколко цвята боя. Използвайте тъмен цвят за корените, след което изсветлявайте постепенно по цялата дължина. Идеята е да се създаде контраст между корените и останалата част от косата.

Люляково шампанско

Ако се страхувате да “скочите” смело в тенденцията с неестествен цвят на косата, тогава люляково шампанско е тъкмо за вас. Този цвят не е съвсем ледено рус, не е и съвсем шампанско, не е и съвсем люляков. Не може точно да се опише, защото в зависимост от светлината, косата ви ще изглежда различно. 

Студено кафе

Този цвят е всичко друго, но не и студен. Вдъхновен от любимата ви кофеинова напитка, боята отнема малко от наситения кафяв цвят на брюнетката, като едновременно с това добавя различни акценти в червено и махагон. “Студено кафе” е идеален цвят за вас, ако обичате червения цвят, но се страхувате да се боядисате в наситено червено.

Ирландско червено

Този цвят се постига доста трудно, но успеете ли, със сигурност ще промените изцяло визията си. За да го постигнете, първо трябва да изсветлите косата си и да се превърнете в блондинка, след което да нанесете червения цвят. Така ще попречите на червеното да избледнее и да се превърне в розово. Ирландско червено е наистина страхотен цвят, но е добре да внимавате с него, тъй като той отива на хора с много светъл тен на лицето и светъл цвят очи.

Цветни връхчета

Признаваме, това е тенденция от 90 – те, която обаче през 2020 превзе отново модните подиуми. Тази тенденция е подходяща за вас, ако обичате да сменяте цвета на косата си често или ви се иска да опитате нещо ново.