Зърно онлайн?!? Представяте ли си?

Зърно онлайн?!? Представяте ли си?

Търсите бърз и удобен начин да продадете зърнените култури, които отглеждате? Или се нуждаете от царевица, пшеница, ориз, слънчоглед или друга подобна култура за своето производство? А може би търгувате от години със зърно и искате да има начин да не се налага да обикаляте цялата страна, за да търсите най-изгодните оферти и подходящите партньори?

Без значение дали сте фермери, купувачи или търговци на зърнени култури, можете да откриете всичко, което търсите, ако разгледате Agriniser.com.

Какво е Агринайзър?

Това е първият електронна платформа за търговия със зърно у нас. Борсата работи изцяло онлайн и в нея могат да участват всички търговци на зърно. Основната цел, с която е създаден дигиталния пазар е да даде възможност на търговците да предлагат и купуват зърнени култури на територията на цялата страна. Влизайки на страниците на борсата, фермери и купувачи могат да видят актуална информация, да се запознаят с реалните цени на културите по региони и да вземат възможно най-информираното решение за продажба или покупка.

Как работи електронния пазар?

За да търгувате на онлайн борсата за зърно ви е необходима регистрация. След регистрацията, от платформата извършват бърза проверка за достоверността на данните, които сте предоставили и ви осигуряват достъп според абонаментния план, който сте избрали.

Какво ви осигурява този достъп?

  • Публикувате обяви

В рамките на избрания абонаментен период можете да публикувате неограничен брой оферти. Това дава възможност обявата ви да достигне до повече хора и да откриете подходящия партньор по-бързо.

  • Следите цените и количествата зърно на пазара

Във всеки един момент можете да получите реална информация за количествата зърнени култури, които се предлагат/търсят в различните региони. Заедно с търсенето и предлагането можете да следите и цените, на които се предлагат и да вземете най-адекватното за вас решение каква цена да търсите за своята продукция/ покупка на зърно.

  • Водите преговори с партньорите си

Ако някоя от публикуваните оферти ви заинтригува можете да започнете преговори. Те се водят изцяло онлайн и напълно анонимно и от вас зависи как ще протекат. Можете да предлагате оферти, да отговаряте с контраоферти, а можете и да прекратите комуникацията. Сами определяте правилата и линията, която следват преговорите. 

  • Сключвате сделки без посредник

Ако постигнете разбирателство, за последния етап от сделката (финализирането ѝ) от борсата ви свързват лично с бизнес партньора ви. Това се прави, за да можете да се разберете как да бъде направена доставката на зърнената култура и как да бъдат преведени парите по сделката.

Агринайзър не е брокер и не е страна от сделката, така че след сключването ѝ нито продавача, нито купувача дължат някакъв процент комисионна

Какво можете да търгувате на електронния пазар?

Всички видове зърнени култури, маслодайни и бобови култури, както и био зърно. Няма никакво значение в кой регион на страната се намирате, нито какво количество предлагате/купувате и можете да договаряте сделки както за стара и нова реколта, така и предварително (на зелено).

Защо търговците и зърнопроизводителите има нуждаят от дигитална борса? 

Подобни пазари отдавна са станали практика в света. Благодарение на тях на производители, купувачи и търговци не се налага да обикалят цялата страна, да водят преговори с часове и дни, за да открият най-изгодната за тях оферта. 

Първият електронен пазар за зърно у нас предоставя уникална възможност на всички, които развиват бизнес със зърнени култури да могат да получат реална и навременна информация както за цени, така и на количествата зърно, произведени в цялата страна. По този начин много по-бързо и без излишни нерви всеки, който иска да продаде или закупи определено количество зърно на добра цена може да открие офертата, която му допада.

Дигиталният пазар е просто място, на което всички заинтересовани страни могат да се срещнат, да обменят информация и да сключат сделката, която ги удовлетворява.